Акција старо за ново + лиценцирање

ДДКом старо з ново

Од 01.07.2013 ДДКом повторно започнува со акцијата старо за ново.

Опција 1 - Надградба на компјутер без лиценца

- Матична плоча Intel, Procesor Dual Core, 2GB DDR3, Куќиште 500w
- Вашиот стар компјутер + доплата 6200 денари

Опција 2 - Надградба на компјутер со лиценца

- Матична плоча Intel, Procesor Dual Core, 2GB DDR3, Куќиште 500w, Windows 7 Starter лиценца
- Вашиот стар компјутер + доплата 8600 денариdiv>

Опција 3 - Надградба на лаптоп компјутер без лиценца

- Laptop 15", HP Compaq/Lenovo, 4GB Ram, 500GB HDD, DOS
- Вашиот стар лаптоп компјутер + доплата 12000 денари

Опција 4 - Надградба на лаптоп компјутер со лиценца

Laptop 15", Dell Inspiron, 4GB Ram, 500GB HDD, Windows 8
Вашиот стар лаптоп компјутер + доплата 16900 денари

- Цените се СО вклучен ДДВ
- Конфигурациите се без хард диск и оптички уред, т.е. хард дискот и CD читачот ги задржувате од Вашиот стар компјутер.
- Со секоја нарачка на компјутер со лиценца бесплатна инсталација
- Вашиот стар компјутер мора да е во исправна состојба, по нарачката останува во ДДКом 4-5 работни денови за тестирање на компонентите.
- Вашиот стар компјутер треба да е со минимум конфигурација Pentium 4, 512MB Ram
- Акцијата важи само за надградба со доплата, не вршиме откуп на половни конфигурации.

- Можна е замена за било кој компјутер/лаптоп од нашата продавница http://ddstore.mk
- Можна е замена и за компјутерски компоненти, компјутер за лаптоп, старо за старо. За ваков тип на замена контактирајте не за проценка.

Продажба на користени компјутери и компоненти:
http://ddstore.mk/categories/category/Used/cid/561