Половни конфигурации

polovnikonfiguracii_sqare400

1.

motherboardMB AMD SOCKET 462

processorCpu AMD DURON 1800+


memory RAM 512MB DDR400

graphic VGA ATI RADEON 7000 64MB TVOUT

hdd HDD 40 GB

tower CASE MIDI TOWER 450W PSU

3.000 ден. (На залиха, испорака веднаш)

2.

motherboardMB ASUS P5VD2-MX SE SOCKET LGA775


processorCPU CELERON D 2.8GHz

memoryRAM MEMORY 512MB DDR2 667MHz


hdd 80 GB HDD MAXTOR ATA

tower CASE DELUX MIDI TOWER 450W PSU

DVD-RW SAMSUNG 24x WRITEMASTER

4.000 ден. (На залиха, испорака веднаш)

3.

motherboardMB FOXCONN SOCKET 478

processorCPU CELERON 2.60GHz

memory RAM MEMORY 512MB DDR400

hddHDD MAXTOR 40GB ATA

graphic VGA GEFORCE MX440 8X AGP, TVOUT

DVD-RW SONY-NEC 24x

tower CASE  MIDI TOWER 400W PSU

4.500 ден. со XP Home лиценца а залиха, испорака веднаш)

4.

motherboardMB LGA SOCKET 370

processorCPU Intel 500 MHz

memory RAM MEMORY 64MB SDRAM

hdd HDD 13GB ATA

graphicVGA AGP

DVD-RW SONY-NEC 24x

tower CASE MIDI TOWER 300W PSU

2.500 ден. (на залиха, испорака веднаш)

5.

motherboardMB ASROCK CONROE 1333 SOCKET LGA775

processorCPU CELERON D 3.06GHz

memory RAM MEMORY 2x1GB DDR2 800MHz APACER

 

graphic VGA ONBOARD Intel® Graphics Media Accelerator 950

DVD-RW SONY-NEC 24x           CD-RW SONY-NEC 48x     FLOPPY DRIVE

tower CASE MIDI TOWER PSU 450W

5.000 ден.  

6.

motherboardMB ASUS A7S266-VM SOCKET 462

processorCPU AMD ATHLON 1900+, 1200MHz

memoryRAM MEMORY 512MB DDR400

graphicVGA INTEGRATED

tower CASE MIDI TOWER 400W PSU

 

3.500 ден.  (на залиха, испорака веднаш)

7.

motherboardMB AMD SOCKET 462

processorCpu AMD DURON 1800+

memory Ram memory 512MB DDR400

graphicVGA ATI RADEON 7000 64MB TVOUT

towerCASE MIDI TOWER 450W PSU

 

3.500 ден.  (на залиха, испорака веднаш)

8.

motherboardMB ASUS P4V8000-X SOCKET 478

processor

CPU CELERON D 2.13GHz

memory RAM MEMORY 512MB DDR400

graphicVGA ATI RADEON 7000 64MB TVOUT

towerCASE MIDI TOWER 450W PSU

 

4.000 ден.   

9.

motherboardMB  MSI K8N Neo3

processorAMD Sempron 2600+ 128 KB Socket 754 CPU

memory RAM MEMORY 256 MB DDR333

graphicVGA 7600GS 256MB DDR2

tower CASE MIDI TOWER 450W PSU

 

3.500 ден.  (на залиха, испорака веднаш)

10.

motherboardMB EPoX EP-5EGMI Motherboard

processorIntel Pentium 4 524 Prescott 3.06GHz 1MB L2

memoryRAM MEMORY 1GB  DDR400

 

graphicIntel Graphics Media Accelerator 900

tower CASE MIDI TOWER 450W PSU

 

4.000 ден.   

11.

motherboardMB Asus P5VDC-MX LGA775

processorIntel® Celeron® D Processor 351·(256K Cache, 3.20 GHz, 533 MHz FSB)

memory RAM MEMORY   DDR


graphicIntegrated VIA UniChrome Graphics 64MB memory

tower CASE MIDI TOWER 450W PSU

 

4.000 ден.  (на залиха, испорака веднаш)

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00